Sportbiznisz

Az asztalitenisz krémje Budapesten és Linzben

2016. október 21. - Sportbiznisz Blog

Igazán kellemes helyzetben vannak a régió asztalitenisz kedvelői. A napokban rendezik ugyanis Budapesten az asztalitenisz Európa-bajnokságot. A mai napon a főtáblás küzdelmek mellett a késő esti órákban a vegyes páros döntőjére is sor kerül, míg a hétvégén a női és férfi egyéni, illetve páros döntőire kerül sor a Tüskecsarnokban.

A tervek szerinti egymillió eurós költségvetésből lebonyolításra kerülő Eb-re a szervezők 7000 nézőt várnak, amely nem egy földtől elrugaszkodott elvárás, tekintve azt, hogy egy négytagú család a vasárnapi döntőket már akár 10 ezer forintért is láthatja. És ki más szerettethetné meg a családdal az asztaliteniszt, ha nem Európa legjobb pingpongosai.

A budapesti élmények után nem lesz lehetősége sok pihenésre a sportág kedvelőinek, mert az ITTF Világkupa-sorozat november elején Ausztriába érkezik. Amíg Budapesten a legjobbak érmekkel, addig Linzben komoly pénzdíjakkal gazdagodhatnak a versenyzők. A sorozat 19., 70 000 dollár összdíjazású állomására már 35 euróért bérletet lehet váltani.

A sorozat döntőjére december 8-11 között kerül majd sor Dohában, ahol az összedíjazás eléri az 500 000 dollárt.

A versenysorozat helyszínein szerezhető részletes díjazásról az alábbi linkre kattintva olvashat:

ITTF World Tour 2016

A bejegyzés trackback címe:

https://sportbiznisz.blog.hu/api/trackback/id/tr5211827525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása