Sportbiznisz

Közel 100 ezer dollár az összdíj a Gyulai István Memorialon

2017. július 03. - Sportbiznisz Blog

Nívós eseménnyé nőtte ki magát a Gyulai István Memorial - Atlétikai Magyar Nagydíj, ahol nem kevesebb mint 98 világbajnoki és olimpiai érmes áll rajthoz. A székesfehérvári esemény ismét helyszínéül szolgál a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) kalapácsvetés nemzetközi versenysorozatának (Hammer Throw Challenge) is.

A június 3. és 4. sorra kerülő esemény hivatalos honlapján feltüntetett összegekből kiindulva összesen 99 400 dollár (közel 27 millió forint) kerül kiosztásra a versenyzők között (ebben benne van az IAAF HT Challenge pénzdíjai is). A 20 pénzdíjas versenyszám többségénél az első 8 helyezett részesül pénzdíjban. Ez alól három versenyszám kivétel (női 100 gát B-futam, női 3000 m akadály és férfi gerelyhajítás), itt az első 6 helyezett kap pénzt.

A versenyszámok időpontjáról ITT tájékozódhat.

A bejegyzés trackback címe:

https://sportbiznisz.blog.hu/api/trackback/id/tr3112638841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása